Sport

BRAȘOV. Corona are un nou antrenor principal

  • dobrescu_2.jpg
 

Echipa de handbal feminin Corona Brașov are începând de astăzi un nou antrenor principal. După ce Dumitru Berbece și-a anunțat demisia la finalul meciului pierdut cu Măgura Cisnădie, oficialii grupării de la poalele Tâmpei s-au înțeles cu Dragoș Dobrescu, el semnând un contract valabil până la finalul acestui sezon. 

„În urma demisiei lui Dumitru Berbece, care va rămâne antrenor la junioarele 1, noul «principal» al formației de senioare este Dragoș Dobrescu, cel care ultima dată a pregătit gruparea masculină CSM Ploiești. E un om cu experiență în handbal și are calități pentru a conduce echipa noastră, care trebuie să se adune în jurul acestui tehnician. Ne-a fost recomandat de Radu Voina, în care avem încredere. Ne-am înțeles pentru un contract până la finalul acestui sezon. Este o perioadă grea, ne dorim să resetăm ce s-a întâmplat până acum, să luăm pas cu pas ceea ce urmează. Trebuie să abordăm fiecare meci ca și cum ar fi primul din acest campionat. Ne vom lupta pentru puncte. Este absurd să mai vorbim despre obiective în ceea ce privește Liga Națională. Totuși, dacă se va reuși calificarea în Cupa EFH, fetele vor încasa prime. Dacă prin campionat e greu să ne gândim la calificarea în Europa, rămâne Cupa României”, a declarat Liviu Dragomir, președintele ASC Corona Brașov, care a vorbit și despre declarațiile lui Dumitru Berbece de după meciul cu Cisnădie, în care acesta a atacat conducerea clubului: „Am discutat cu Dumitru Berbece. A fost puțin stresat, nu îmi explic acea declarație, a spus că a fost dată la nervi, la cald. Nu am ce să comentez mai mult. De acum înainte, voi fi mult mai prezent, pentru ca fetele să simtă că le suntem aproape și că luptăm pentru același obiectiv. Am avut o întâlnire și cu fetele. Fiecare a avut un punct de vedere. Există unele nemulțumiri, dar nu sunt legate de faptul că nu au fost prelungite contractele. Au spus că ele sunt profesioniste și că vor juca până la capăt. Le-am spus că vor rămâne cele care merită să evolueze la Corona, pentru că această echipă este una de rang înalt”.

„Problemele echipei sunt pe teren. Am să încerc să le strâng pe fete, să tragem până la finalul campionatului. Vreau să văd plăcerea de a juca handbal, să evolueze cu zâmbetul pe buze și să se bucure pentru fiecare gol. Sunt jucătoare cu experiență, nu văd de ce nu am avea rezultate pozitive. Fetele trebuie să demonstreze pe teren că merită să rămână și în campionatul următor aici. Nu am venit să schimb handbalul, totul ține de atitudine. În acest moment, obiectivul principal este meciul de la Roman, la Cupa României ne vom gândi la momentul respectiv. Mai avem până atunci. Pentru mine, venirea la Corona este o provocare. Este un ajutor reciproc cred. Eu am stat mai mulți la băieți, dar handbalul este același. Este o plăcere să lucrezi cu fetele, sunt mai serioase, mai sensibile. Cel mai important este să lupte și să poată ține capul sus după fiecare meci. Eu sunt învățat să dau totul pentru a câștiga fiecare partidă, indiferent că joc cu… Barcelona sau cu orice altă echipă”, a declarat Dobrescu.

Tehnicianul a vorbit și despre situația Denisei Dedu, care a semnat deja cu Siofok: „Sunt convins că pot să o ajut, iar ea poate să ne ajute pe noi în acest sezon. Am trecut prin așa ceva. Am plecat de la Steaua în Portugalia, dar am lăsat loc de bună ziua. Multe jucătoare se întorc la echipele de la care au plecat, iar Denisa ar putea reveni la un moment dat la Corona. Știu că există frica de a nu te accidenta, dar poți să pățești ceva și când mergi pe stradă”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare