Sport

BRAȘOV. Corona, amendată cu 3.000 de lei de Federația Română de Handbal

 

Comisia Centrală de Disciplină a Federației Române de Handbal a decis să amedeze cu 3.000 de lei clubul Corona Brașov pentru: „folosirea jucătoarei Carmen Cartaș la pregătire fără acordul scris al echipei cu care este sub contract”. Practic, amenda a venit pentru că handbalista s-a antrenat cu formația brașoveană înainte ca înțelegerea ei cu Cetate Deva să expire. Totodată, în acest caz, Carmen Cartaș a primit o amendă de 1.000 de lei pentru: „participarea la pregătire cu altă echipă decât cea cu care are relație contractuală”.

Totuși, jucătoarea nu a primit și o suspendare, având drept de joc pentru Corona Brașov. „Din punct de vedere contractual, nu există nici o problemă. Ea a semnat cu noi pe 3 august, înțelegerea cu Deva expirând pe 31 iulie. Contractul ei este înregistrat la Federația Română de Handal, Carmen Cartaș este jucătoarea noastră până pe 31 mai 2017”, a declarat Bogdan Munteanu, directorul sportiv al formației Corona.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button