Sport

BRAȘOV. Corona a sperat, dar în final a cedat la Brăila

 

Corona Brașov a pierdut astăzi, 25-27 (11-12), la Brăila, în fața formației locale, în Liga Națională de handbal feminin.

Echipa de la poalele Tâmpei a reușit să dea o replică bună în meciul cu gruparea de pe poziția a doua a clasamentului și ar fi putut obține cel puțin o remiză, însă în final a părăsit terenul învinsă.

Confruntarea a fost una echilibrată în marea majoritate a timpului, cu multe greșeli și ratări în situații clare ale ambelor combatante. Corona a fost tot timpul în spate în acest meci, dar nu a renunțat și s-a agățat de adversar până în ultima secundă. Deși au avut un handicap de cinci goluri spre mijlocul reprizei a doua, 14-19, brașovencele au reintrat în meci și au egalat la 25 cu două minute înainte de expirarea timpului de joc. Din păcate, în ultimele 60 de secunde brașovencele nu au mai putut înscrie, iar gazdele s-au impus cu 27-25. Ar mai fi de remarcat faptul că în acest duel s-a înscris un autogol, Tiron marcând în propria poartă în încercarea de a recupera mingea din semicerc.

„Acesta este sportul. Sunt mulțumit de fete, de modul în care au luptat. Sper să prindă încredere în ele și să fim noi cei care zâmbim după meciul cu Slobozia de duminică”, a declarat la TVR antrenorul Dragoș Dobrescu.

Pentru Corona Brașov au marcat: Chiper – 9 g, Cartaș și Neagu – câte 4 g, Crăciun, Pricopi și Bondar – câte 2 g, Tivadar – 1, Tiron – 1 (autogol).

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare