Sport

BRAȘOV. Corona a pierdut și returul cu Bietingheim

 

După 24-37 în tur, Corona Brașov a pierdut și manșa a doua a confruntării cu Bietingheim, din turul al doilea preliminar al Cupei EHF la handbal feminin, 19-23.

În condițiile în care calificarea era deja jucată, în această seară, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, formația antrenată de Mariana Târcă și Dumitru Berbece a reușit să stea multe momente aproape de lidera din 1.Bundesliga, chiar dacă lipsa unui centru adevărat s-a văzut. În lipsa Andreei Pricopi și a Danielei Corban, la coordonare au jucat pe rând Tivadar, Hotea și mai puțin Neagu, dar realizările au fost puține. La pauză s-a intrat la egalitate, 12-12, echilibrul păstrându-se și în debutul părții a doua. A venit însă o perioadă în care Corona a suferit în atac și de la 14-14, nemțoaicele au ajuns la 18-14. „Galben-albastrele” au revenit în joc, s-au apropiat la un gol de adversare, 17-18, dar nu au putut mai mult. S-a încheiat 23-19 pentru Bietingheim, o echipă net mai valoroasă.

„Mi-aș fi dorit să câștigăm acest meci în fața propriilor suporteri. Sunt convinsă că am fi putut să ne impunem, dar au fost unele momente pe care nu le-am gestionat cum ar fi trebuit. Le felicit pe fete pentru modul în care s-au «bătut». Din păcate, au fost probleme pe centru. E totuși normal, când acolo am folosit handbalsite care nu au mai jucat pe acest post. Să vedem luni care va fi verdictul specialistului în cazul Andreei Pricopi. Sperăm să fie bine, dacă nu trebuie să căutăm soluții. Urmează cinci meciuri în Liga Națională, peste care sper să trecem cu bine. În afară de Brăila, nu sunt echipe care să se apropie de valoarea nemțoaicelor. Să scăpăm de aceste cinci partide, după care știm ce avem de făcut din punct de vedere al pregătirii”, a declarat antrenoarea Mariana Târcă.

Pentru Corona au marcat: Dincă – 4 g, Briscan și Neagu – câte 3 g, Crăciun, S. Târcă și Chiper – câte 2 g, Hotea, Tivadar și Dedu – câte 1 g.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button