Sport

BRAȘOV. Corona a pierdut și meciul 2 al finalei Ligii Naționale la hochei pe gheață cu Sport Club Miercurea Ciuc. Harghitenii au devenit favoriți în lupta pentru titlu

 

Corona Brașov a fost aproape să restabilească egalitatea în finala Ligii Naționale la hochei pe gheață cu Sport Club Miercurea Ciuc, dar în final harghitenii au fost cei care s-au impus, 6-5, după prelungiri.

În prima repriză a meciului 2, care a avut loc în această seară, nu s-a marcat, însă în partea a doua apărările au dispărut de pe gheață. Corona a condus cu 2-0, goluri Zablufovski și Olander, însă în doar 19 secunde ciucanii au egalat, Salo și Schastlivy învingându-l pe Toke. Gergo Biro i-a dus din nou pe „lupi” în avantaj, însă Fabus și Belov au făcut 4-3 pentru Sport Club. A fost momentul în care Toke, inexistent în poartă, a fost înlocuit de Polc, iar lucrurile au început să meargă mai bine pentru Corona. Până la a doua pauză, Walls și Arpad Mihaly au făcut ca tabela să arate 5-4 pentru ai noștri. Repriza a treia a fost echilibrată, iar apărarea Coronei, ajutată de Polc, s-a descurcat. Arpad Mihaly a ratat o ocazie uriașă – singur între cercuri – care putea „închide” meciul. Din păcate, cu patru minute și jumătate rămase din timpul oficial, Schastlivy a restabilit egalitatea și a trimis meciul în prelungiri. În repriza de extra time, Nagy Istvan a făcut o gafă care s-a dovedit decisivă. Fundașul nostru a avut o intervenție inutilă, și-a lovit cu crosa în figură un adversar în treimea ciucană. Nagy a primit o eliminare de 2+2 minute, pentru joc cu crosa ridicată și ținerea croseu adversarului, a doua infracțiune nefiind vizibilă pe transmisiunea celor de la Szekely TV. Corona a rezistat în trei contra patru timp de trei minute și 48 de secunde, însă când mai erau 12 secunde până când Nagy ar fi revenit pe gheață, Farkas l-a învins pe Polc și a stabilit scorul final, 6-5 pentru Sport Club.

O înfrângere frustrantă pentru „lupi”, care însă au multe de remediat până la următoarea partidă. Ai noștri au încasat 15 goluri în două meciuri, prea multe, mai ales pentru o finală, astfel că nivelul apărării trebuie să se ridice.

Sport Club conduce cu 2-0 la general, a devenit favorită la titlu, mai ales că toată presiunea va fi pe Corona în următoarele două meciuri, programate la Patinoarul „Olimpic” sâmbătă și duminică. Totuși, ai noștri pot câștiga de două ori în fața propriilor fani, condiția fiind una clară, o apărare mult mai bună.

FOTO: Pal Zoltan, Facebook Sport Club Miercurea Ciuc

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button