Sport

BRAȘOV. Corona a marcat la foc automat în amicalul cu Codlea

 

CSM Corona Brașov a făcut scor în testul jucat în această dimineață, pe Stadionul „Tineretului”, cu colega din Liga 4, ACSM Codlea.

Formația antrenată de Lucian Petre, Călin Molovan și Andrei Șanta s-a impus cu 8-1, golurile fiind marcate de Alupoaie 4, M. Constantinescu, Leonte, Ivan și Rusu, respectiv Rușeț.

„Chiar dacă scorul a fost mare, este clar că mai avem de lucru. Ne bucură că băieții au fost serioși și au încercat să își facă treaba cât mai bine. Deși după ce scorul a căpătat proporții putea apărea o relaxare, ei și-au văzut de treabă și am reușit să ne facem antrenamentul. Sper că vom ajunge la ce ne propunem ca și joc. Nu va fi un campionat ușor. Toată lumea va da totul cu noi, dar dacă suntem serioși sunt convins că vom reuși să ne îndeplinim obiectivul”, a declarat antrenorul Călin Moldovan.

Săptămâna viitoare, pe 24 august, Corona va debuta în noul sezon al Ligii 4 brașovene pe terenul formației Inter Cristian.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button