Sport

BRAȘOV. Corona a luat trei puncte din meciul cu Măgura Cisnădie

 

Handbalistele de la Corona Brașov au câștigat, 28-26 (19-17), partida cu Măgura Cisnădie, care a avut loc în această seară, la Sebeș, în etapa a 22-a Ligii Naționale.

„Am intrat mai greu în meci, a fost multă relaxare, multe ratări şi un început destul de echilibrat, dar ne-am revenit pe parcurs. Ştiam că Măgura Cisnădie va face totul pentru a ne încurca, în condiţiile în care aceasta era poate ultima lor şansă de a mai spera la salvarea de la retrogradare. Au încercat, au luptat, dar la final, noi am fost cei care ne-am trecut în cont cele trei puncte. Este o victorie foarte importantă, întrucât ne menţine în avantaj în lupta pentru locul al treilea al Ligii Naționale. Trebuie să rămânem concentraţi în aceste ultime etape şi să facem ceea ce trebuie pentru a încheia acest sezon aşa cum ne dorim, pe podium”, a declarat antrenorul Bogdan Burcea.

Pentru Corona Brașov au marcat: Zamfir – 10 g, Chiper – 6 g, Bondar și Cartaş – câte 4 g, Hotea și Pricopi – câte 2 g.

În clasament, „galben-albastrele” ocupă poziția a treia, cu 44 p, patru mai multe decât Dunărea Brăila, grupare care are un meci mai puțin disputat, cel de mâine, din deplasare, cu Universitatea Cluj.

Pentru echipa de la poalele Tâmpei urmează o săptămână cu două meciuri la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”. Marți, de la ora 18.00, Corona se va duela cu Alba Sebeș, în etapa a 23-a a Ligii Naționale la handbal feminin, iar duminică, de la ora 18.00 este programată manșa tur a confruntării cu TuS Metzingen din semifinalele Cupei EHF.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button