Sport

BRAȘOV. Corona a învins la limită HCM Roman

 

Corona Brașov a învins în această seară, 24-23 (12-12), formația HCM Roman, într-o partidă din etapa a treia a Ligii Naționale la handbal feminin.

Meciul a fost unul echilibrat, oaspetele fiind aproape să plece neînvinse. Apărarea formației de sub Tâmpa a funcționat mai bine în această partidă, în care Adriana Țăcălie a revenit după pauza cauzată de accidentarea suferită la Campionatul European din luna decembrie a anului trecut, dar pe faza ofensivă problemele sunt multe. Corona suferă în atac, nu are un om care să poată coordona acțiunile ofensive, iar toate speranțele se leagă de reușitele individuale ale interilor Cristina Zamfir și Carmen Cartaș. Din fericire, cele două și-au demonstrat valoarea în meciul de astăzi, în care au marcat golurile de care formația brașoveană a avut nevoie.

Pentru Corona Brașov au punctat: Zamfir – 9 g, Cartaș – 7 g, Dincă – 3 g, Chiper și Pricopi – câte 2 g, Ciuciulete – 1 g.

„Sunt fericită că am câștigat un meci foarte important pentru noi. Pentru mine a fost ca un debut, pentru că am revenit după o lungă pauză. O victorie muncită, care a venit bine pentru noi după o evoluție mai puțin reușită la Cluj. Nu a fost ușor, am întâlnit o echipă puternică, ce are o apărare foarte agresivă”, a declarat Adriana Țăcălie.

Apoi, „secundul” Dumitru Berbece a comentat: „Sunt pentru prima dată la conferința de presă după o victorie. De obicei, vorbeam la înfrângeri. Am întâlnit un adversar de top, o echipă foarte bună. Mă bucură atitudinea pe care au avut-o fetele. Două jucătoare, Zamfir și Cartaș și-au arătat valoarea în acest duel. Dacă defensiva a arătat mai bine, pe ofensivă nu avem un centru. Pricopi este tânără, are momente bune dar și multe mai puțin reușite. Sperăm ca de la meci la meci să creștem să jucăm cât mai repede la adevărata noastră valoare”.

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button