Sport

BRAȘOV. Corona, a doua victorie în Cupa Continentală. Meciul decisiv pentru calificarea în turul 3 e mâine cu DVTK

 

Corona Brașov a câștigat și cea de-a doua partidă jucată în grupa C a turului 2 din Cupa Continentală la hochei pe gheață, care are loc la Patinoarul „Olimpic”.

„Lupii” au dipus de bascii de la Txuri Urdin San Sebastian, 4-1. Filip a deschis scorul în minutul 7, însă spaniolii au egalat în repriza a doua, prin golul lui Fuentes. Ultima treime a fost a formației de la poalele Tâmpei, Filip, Walls și Zsok stabilind scorul final.

Tot astăzi, DVTK Jegesmedvek Miskolc a trecut de Steaua Roșie Belgrad, scor 4-1 (Sakaris, Miskolczi, Galanisz, Pavuk / Brkusanin).

În clasament, DVTK Jegesmedvek Miskolc și Corona au câte 6 p, iar mâine, de la ora 18.30, se vor duela în meciul decisiv pentru câștigarea grupei și calificarea în grupa E din turul 3, unde sunt deja Grenoble Bruleurs de Loups (Franța), No3mad Astana (Kazahstan) și Ritten Sport (Italia). Mai devreme, de la 14.30, va avea loc partida Txuri Urdin San Sebastian – Steaua Roșie Belgrad, care va decide ocupanta poziției a treia.

FOTO: Daniel Maximilian Milata


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare