Sport

BRAȘOV. Copiii Coronei, pe podiumul Naționalelor de patinaj artistic

 

Corona Brașov a dominat Campionatele Naționale de patinaj artistic, la categoria copii. În întrecerea care a avut loc la Miercurea Ciuc, Natalia Runcanu, Petra Costea şi Daria Cocan au ocupat primele trei poziții ale ierarhei, în timp ce Teodora Trifan şi Zara Grapă au încheiat pe locurile 5, respectiv 6.

La categoria novice, Ema Achim, și ea legitimată la Corona, a fost la un pas de podium, terminând a patra.

„Aşteptam cu mare nerăbdare Campionatele Naţionale şi mă bucur că am reuşit să ocupăm tot podiumul la nivel de copii, mai ales că la concurs au participat 65 de cluburi din ţară. Asta face ca medaliile câştigate să fie cu atât mai importante”, a declarat Codruţa Ivan, antrenoarea secţiei de patinaj artistic de la Corona Braşov.

Președintele clubului brașovean, Liviu Dragomir, a menționat: „Mă bucur că deşi a pornit la drum în umră cu puţin timp, secţia de patinaj artistic a început să aducă rezultate foarte bune. Se ştie deja că mottoul clubului nostru este «Corona creşte campioni» şi ne încântă să vedem că acest lucru se întâmplă la unele secţii într-un timp relativ scurt. Sperăm ca din ce în ce mai mulţi copii să se îndrepte şi către acest sport frumos şi spectaculos în egală măsură”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare