Sport

BRAȘOV. Consiliul Local va decide vineri dacă Municipalitatea preia din acţiunile lui Neculae la FC Braşov

 

În urma unei solicitări a administratorului judiciar al S.C. Fotbal Club Braşov S.A., pe ordinea de zi a şedinţei de vineri a Consiliului Local Braşov se va afla un proiect de hotărâre privind preluarea de către Municipiul Braşov a unei cote părţi din procentul de 75,613% (reprezentand 3.978 de acţiuni), deţinut de actionarul Alexandru Neculae.
„Această Hotărâre de Consiliu Local se află pe ordinea de zi ca urmare a unei solicitări primite din partea administratorului judiciar. Există cererea administratorului, trebuie analizată în comisiile de specialitate ale Consiliului Local Braşov şi supusă aprobării sau respingerii de către plenul CL”, a explicat viceprimarul Costel Mihai.
Potrivit unor surse, datoriile clubului sunt atât de mari comparativ cu valoarea acțiunilor, încât Municipalitatea ar prelua o „gaură neagră”. Despre ce sume este vorba găsiți în ediția de mâine a cotidianului Transilvania Expres!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare