Sport

BRAȘOV. Consiliul Județean i-a premiat pe cei mai valoroși sportivi brașoveni

 

Sportivii brașoveni care au obținut performanțe la competiții internaționale și antrenorii lor au fost premiați de Consiliul Județean.

Au fost patru categorii de vârstă, copii (sub 14 ani) – 1.500 de lei, juniori (14-19 ani) – 2.000 de lei, tineret (19-21 ani) – 2.500 lei, seniori (peste 21 ani) – 3.000 de lei.

La copii, au fost două premiante, Diana Cimpoca și Cristina Ștefan (patinaj artistic – CSU Brașov), ambele antrenate de Luminița Ancuța.

La juniori, performeră a fost patinatoarea de viteză Mihaela Hogaș (foto), antrenată la Corona Brașov de Bogdan Stănescu, care a cucerit medalia de bronz în sprintul pe echipe mixte la Jocurile Olimpice pentru Tineret de la Lillehammer.

Luptătoarea Mădălina Caia (CS Țara Bârsei), antrenată de Horațiu Albu, a fost premiată la tineret, în timp ce la seniori au fost două distincții, Lisa Muntean (patinaj artistic, CSU Brașov) – antrenor Luminița Ancuța și Rareș Ion (tir, CSU Brașov) – antrenor Cristina Bălan.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button