Sport

BRAȘOV. Consiliul Județean a anulat procedura de selecție și evaluare a proiectelor sportive depuse spre finanțare

 

Consiliul Județean Brașov a anunțat anularea procedurii de selecție și evaluare a proiectelor sportive depuse în sesiunea I de finanțare nerambursabilă din bugetul propriu al județului Brașov a proiectelor sportive din categoria „sportul de performanță” pe anul 2018.

Această decizie a fost luată după ce Comisia de soluționare a contestațiilor a constatat încălcări ale Ghidului de finanțare, astfel că procedura de atribuire a fost afectată. „S-au constatat erori care aduc autoritatea finanțatoare în imposibilitatea de a adopta măsuri corective fără ca acestea să conducă la încălcarea principiilor care guvernează acordarea de finanțări nerambursabile din fonduri publice enunțate în Ghid”, se precizează în anunțul Consiliului Județean.

De asemenea, în raportul Comisiei de soluționare a contestațiilor se afirmă: „Comisia a constatat că pe parcursul procedurii de selecție și evaluare a proiectelor sportive depuse în cadrul Programului Sportul de performanță au fost comise erori substanțiale, care au dus la încadrarea în categoria proiectelor admise a unor proiecte care nu îndeplineau cerințele Ghidului de finanțare și la încadrarea în categoria proiectelor respinse a unor proiecte care îndeplineau cerințele Ghidului de finanțare pentru a fi admise”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare