Sport

BRAȘOV. Consiliul de Administrație al FRH a făcut dreptate. Corona și-a recuperat punctele

 

În această dimineață, la Craiova, a avut loc loc Consiliul de Administrație al Federației Române de Handbal.

Cel mai „aprins” subiect pe ordinea de zi a fost judecarea „cazului Corona”, clubul brașovean cerând să își recupereze cele patru puncte pierdute la masa verde în meciul cu Universitatea Cluj, după ce Comisia de Competiții a dat joc pierdut pentru „galben-albastre” (detalii aici: BRAȘOV. ȘOC. DECIZIE FRH. Corona a pierdut la masa verde meciul cu Universitatea Cluj din Liga Națională de handbal feminin și a ajuns pe locul 9 în clasament). Cu un vot zdrobitor, 14-1, Consiliul de Administrație al FRH a decis ca punctele să se reîntoarcă la Corona.

În condițiile în care verdictul Comisiei de Competiții a fost total neregulamentar, din mai multe motive, pe care www.mytex.ro și Transilvania Expres le-au prezentat pe larg (detalii aici: BRAȘOV. SCANDALOS. Comisia de Competiții a FRH a pedepsit pentru a doua oară clubul Corona Brașov sub pretexte care nu au nimic de a face cu regulamentul), decizia Consiliului de Administrație reprezintă normalitatea, chiar dacă au existat zvonuri că gruparea brașoveană nu va avea câștig de cauză.

Și echipa a doua a clubului și-a primit înapoi punctele pentru meciul cu Timișoara, dat pierdut de aceeași comisie (detalii aici: BRAȘOV. Corona a pierdut la „masa verde” meciul cu Timișoara).

De acum, Corona ocupă poziția a 5-a a clasamentului Ligii Naționale de handbal feminin, cu 18 p. În față sunt Măgura Cisnădie, 19 p, SCM Craiova, 20 p, HCM Rm. Vâlcea, 21 p, și CSM București, 30 p.

„Federaţia a luat o hotărâre firească, ce se impunea într-o astfel de situaţie. Unul dintre argumentele principale pe care le-am prezentat a fost că înaintea fiecărui meci are loc o şedinţă tehnică, la care sunt prezenţi reprezentanţi din partea federaţiei, tocmai pentru a se asigura că totul este în regulă. În mod normal, dacă observă o neregulă, aceştia trebuie să o semnaleze. Consider că, în sport, fiecare meci trebuie câştigat în teren, nu la masa verde. Nu se putea să se dea victorie Coronei pe teren, să se valideze un rezultat pozitiv pentru noi, iar ulterior punctele să ne fie luate. Normal, ne bucurăm că s-a făcut dreptate, nu era logic ce s-a întâmplat şi exista riscul să se creeze un precedent”, a declarat președintele Corona Brașov, Liviu Dragomir.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare