Sport

BRAȘOV. Confruntare de 5 stele în semifinalele LNH. Corona Brașov și Sport Club Miercurea Ciuc, duel pentru un loc în finală. Primul meci este astăzi

 

CSM Galați a câștigat aseară la Miercurea Ciuc, 4-3 (Baskov, Zabludovski, Fefelov, Emelyanenko / Becze, T. Biro, Valchar), și a luat punctele de care avea nevoie pentru a câștiga sezonul regulat al Ligii Naționale la hochei pe gheață. În aceste condiții, federația a decis ca ultimul meci dintre cele două formații, care nu mai avea vreo miză, să nu se mai dispute, pentru a putea începe semifinalele.

În penultimul act, Corona Brașov, care a terminat pe poziția a doua sezonul regulat, se va duela cu Sport Club Miercurea Ciuc. Calificarea în finală se va juca în sistemul cel mai bun din 5 meciuri.

Seria va debuta astăzi, de la ora 18.30, la Patinoarul „Olimpic”. Tot la Brașov va avea loc și partida a doua, luni, de la ora 18.30, după care seria se va muta la Miercurea Ciuc. 

În cealaltă semifinală, față în față vor fi CSM Galați și Progym Gheorgheni.

Rămâne de văzut cum va gestiona federația situația, în condițiile în care trebuie să termine acest campionat până pe 19 aprilie, când este programată reunirea echipei naționale pentru Campionatul Mondial, divizia I, grupa B, care va debuta pe 28 aprilie, la Tallinn, în Estonia. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button