Sport

BRAŞOV. Conducerea FRSB vrea să-l dea în judecată pe Emilian Focşeneanu, antrenorul Coronei! Motivul…

 

În cadrul şedinţei de mâine a Biroului Federal al Federaţiei Române de Schi Biatlon (FRSB), un punct al ordinii de zi prevede:

„Supunerea spre aprobare a încredinţării mandatului de reprezentare a juristului Bogdan Filcea pentru iniţierea demersurilor juridice în civil, ce se impun în legătură cu repararea prejudiciilor de imagine a FRSB, datorate declaraţiilor antrenorului Emilian Focşeneanu cu privire la accidentul sportivei Szidonia Lazsadi (foto) la Campionatul Naţional organizat la Azuga” – vezi: https://frschibiatlon.ro/wp-content/uploads/2019/04/Ordine-de-zi-BF.pdf

Despre cazul Szidoniei Lazsadi puteţi afla punctul de vedere al conducerii grupării Corona Braşov aici: Schioară de la Corona Brașov, la un pas de TRAGEDIE!!! ACUZE la adresa organizatorilor Campionatelor Naționale!!!

Poziţia FRSB: BRAȘOV. FRSB, comunicat legat de accidentarea gravă suferită de Szidonia Lazsadi la Naționalele de schi alpin

Şi reputatul antrenor Mihai Bâră şi-a expus punctul de vedere asupra modului cum au fost organizate Naţionalele de schi alpin de la Azuga: Mihai Bâră a pus degetul pe rana sângerândă a schiului alpin din România!

 

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button