Sport

BRAȘOV. Concursurile de Cupă Mondială SE VOR ORGANIZA la Râșnov!!! Situația s-a rezolvat!!!

 

Grație articolelor apărute în presă, în special pe www.mytex.ro și în cotidianul brașovean Transilvania Expres, ministrul Tineretului și Sportului, Marius Dunca, s-a întâlnit astăzi cu Puiu Gaspar, secretarul general al Federației Române de Schi Biatlon (FRSB), rezolvând problema care punea în pericol disputarea celor două etape de Cupă Mondială la sărituri cu schiurile feminin, programate la Râșnov – județul Brașov – în 28 și 29 ianuarie.

Pe această temă, Puiu Gaspar ne-a declarat: „M-am întâlnit astăzi cu ministrul Marius Dunca, el fiind extrem de amabil și cooperant. Până miercuri se va semna contractul și vom primi banii necesari pentru buna desfășurare a competițiilor de la Complexul Olimpic situat pe Valea Cărbunării din Râșnov. Până atunci, trebuie făcută metodologia în baza căreia se va face finanțarea. Banii vor veni de la Ministerul Tineretului și Sportului (MTS), din bugetul pe anul trecut”.

Puiu Gaspar a mai relatat că brașoveanul din fruntea MTS l-a mai întrebat ce alte competiții pot fi organizate în județul nostru, dar și în orașul de la poalele Tâmpei pentru că numai astfel, prin sport la cel mai înalt nivel, ne putem face imagine în lume. 

CITEȘTE ȘI: CUPA MONDIALĂ LA RAȘNOV. O abordare ministerială păguboasă

Update. BRAŞOV. Reacţia preşedintelui CJ, Adrian Veştea, faţă de riscul anulării etapelor de la Râşnov ale Cupei Mondiale

UPDATE. BRAȘOV. Etapele de Cupa Mondială feminină de sărituri cu schiurile de la Râșnov, în pericol! Adrian Veștea: „Sunt sigur că ministrul Tineretului și Sportului, brașoveanul Marius Dunca, va găsi soluția pentru ca aceste etape să se desfășoare”

EXCLUSIV. BRAȘOV. Etapele de Cupa Mondială feminină de sărituri cu schiurile de la Râșnov, în pericol să nu se organizeze!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button