Sport

BRAŞOV. Concurs nocturn Mountain Bike cu finiș pe Aleea După Ziduri

 

Comisia de circulaţie din cadrul Primăriei Braşov, întrunită astăzi, a dat aviz favorabil desfăşurării concursului Mountain Bike de către Asociaţia Cristian Eco Sport în data de 28 august. De această dată, competiţia se va derula la ceas de seară, spre miezul nopţii, în intervalul orar 20.00-23.00, motiv pentru care se şi numeşte Night Riders XCO. 

Traseul este următorul: Biblioteca Judeţeană „George Bariţiu” – Parcare Inna Shaeffler – Turnul Alb – Turnul Negru – Aleea După Ziduri.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea, Comisia de Circulaţie a semnat avizul de închidere a Aleii După Ziduri, cu condiţia ca organizatorii să obţină şi avizul celor de la Jandarmerie şi IJP Braşov, care ar trebui să sprijine activităţile de siguranţă ale Poliţiei Locale.  

După cum au descris organizatorii pe site-ul dedicat acestui concurs, traseul va pune la încercare nivelul de pregătire, talentul şi abilităţile fiecăruia dintre concurenți la urcare şi coborâre.

„Farmecul traseului va fi accentuat de întunericul care se va accentua de când va fi dat startul, până la finish. Lumina frontală, lumina roșie pe spate şi atenția crescută sunt obligatorii pentru parcurgerea acestui traseu în parametrii de concurs şi în condiţii de siguranţă. Dorinţa noastră principală este să vă bucuraţi de un traseu care, deşi solicitant, cu multe porţiuni tehnice şi mai ales cu serpentinele naturale pe care nu prea le găsești pe alte trasee, să vă creeze acel sentiment ca aţi învins, indiferent de poziţia din clasament şi să scoată din fiecare concurent plăcerea aceea pură de a fi pe bicicletă”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare