Sport

BRAȘOV. Competiție de accelerare pe vechea centură ocolitoare

 

După o pauză forţată de condiţiile meteo nefavorabile, Campionatul Promo Speed Challenge powered by WRT Parts & TELL Security Systems continuă duminică, 19 septembrie, cu cea de-a doua etapă, locul de desfășurare rămânând „Centura Veche” cunoscută de brașoveni, mai exact pe str. Timișul Sec, pe sectorul de drum cuprins între intersecția străzilor Zizinului cu Timișul Sec și Centura Brașov VO1K.

37 de concurenți și-au manifestat interesul pentru etapa a doua, care s-a lăsat ușor așteptată din cauza condițiilor meteorologice ce anunțau averse pentru data anterior stabilită.

În ceea ce privește condițiile de desfășurare a concursului, pentru municipiul Brașov se preconizează că soarele va predomina ziua de duminică, oferind un carosabil uscat și optim pentru buna desfășurare a unei competiții de accelerare, spun organizatorii.

La etapa de duminică au semnat prezenți 37 de concurenți, înscrierile rămânând deschise până în această dimineață a competiției, fără a fi nevoie de achitarea unei taxe suplimentare (cum era inițial).

„Condițiile meteorologice nefavorabile și implicit carosabilul umed, sunt principalii inamici ai acestui sport, fapt pentru care am fost forțați să amânăm această a doua etapă. Cu toate acestea însă, suntem încântați să vedem că interesul manifestat acestei etape, în ciuda amânării, s-a păstrat și avem certitudinea că vom avea o cursă impecabilă din toate punctele de vedere. Tocmai din acest motiv, dorim să transmitem că echipa noastră s-a pregătit temeinic și că evenimentul este pregătit până la cel mai mic detaliu. Totodată, doresc să menționez pe această cale, că înscrierile vor rămâne deschise până în dimineața concursului, iar taxa de înscriere nu va fi majorată, după cum era anunțat inițial”, a declarat managerul evenimentului, Cristian Andrei.

Așadar, lista de înscrieri rămâne deschisă până la startul curselor de calificare.

Program:
08.30 – 10.00: Verificări tehnice
10.00 – 13.30: Curse de calificare
13.30 – 14.30: Curse demonstrative
14.30 – 17.30: Sferturi de finală, Semifinale şi Finale
18.00: Festivitatea de premiere


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare