Sport

BRAȘOV. Colțea, PRIMĂ de 1.000 de lei/fotbalist în caz de victorie cu AS „SR”!!!

 

Sâmbătă, de la ora 11.00, se anunță un meci extrem de interesant pe Stadionul „Tineretului”. Liderul Ligii 4 la fotbal (seria brașoveană) va întâlni echipa Colțea 1920, oaspeții fiind extrem de motivați, întrucât vor primi câte 1.000 de lei/titular dacă vor învinge formația AS „SR”.

Ciprian Jurubescu, președintele grupării Colțea Brașov, a explicat cum s-a ajuns la această primă, extrem de mare pentru nivelul campionatului județean: „Este, de fapt, un pachet. Le-am promis jucătorilor câte 1.000 de lei dacă obțin 9 puncte din 3 meciuri. Până în prezent am «legat» două victorii și urmează partida cu AS «SR» Brașov”.

De partea cealaltă, Vasile Dochița, președintele echipei fanilor „stegari”, a luat în calcul posibilitatea de a dubla prima de victorie pe propriul teren a jucătorilor pregătiți de Lucian Petre, de la 100, la 200 de lei, el susținând, totuși, că este un meci normal de campionat: „Noi avem obiectivul nostru clar, promovarea. De aceea, trebuie să învingem”.

De asemenea, Dochița a relatat: „Am achitat salariile pe luna septembrie și avem zero datorii la stat. Asta ne bucură”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare