Sport

BRAȘOV. Colțea întâlnește campioana în Cupa României

 

Colțea 1920 Brașov se va duela cu Autobergamo Deva în turul al doilea al Cupei României la futsal. Confruntarea va avea loc duminică, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”.

Gruparea din Deva, campioana României, are în componență mai mulți componenți ai Naționalei, Petrișor Toniță, Robert Matei, Adrian Pânzaru, Cristian Matei, Florin Ignat, Mimi Stoica, Paulo Ferreira și Alpar Csoma.

„Este un eveniment spectacol pentru iubitorii de futsal din Brașov. Am reușit să aducem în orașul nostru una dintre cele mai bune echipe de futsal din țară. Brașovenii vor avea ocazia să-i vadă pe viu pe cei care au reprezentat România la Campionatul European. Va fi un meci extrem de dificil pentru noi, însă nu avem nimic de pierdut în această dispută. Vom da totul pentru a ne califica în turul următor. Presiunea mai mare este pe cei de la Deva. Avem nevoie de susținerea fanilor, avem nevoie ca brașovenii să vină în număr mare la sală și să ne încurajeze. Noi vom lupta până la ultima picătură de energie și vom încerca să facem spectacol”, a declarat antrenorul Radu Burciu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare