Sport

BRAȘOV. CNSL îi încurcă pe „stegari”. Sporting Pitești a cerut bani din transferul lui Chipciu la Anderlecht, comisia va da un verdict abia pe 28 februarie

 

Sporting Pitești a reclamat Steaua și FC Brașov la FRF, cerând o sumă de bani din transferul lui Alexandru Chipciu la Anderlecht Bruxelles.

Astăzi, Camera Națională de Soluționare a Litigiilor (CNSL) din cadrul Federației Române de Fotbal a judecat acest caz, dar nu a oferit nici un verdict, pronunțarea urmând să vină pe 28 februarie. Interesant este că doar FC Brașov a fost prezentă astăzi la CNSL. Deși a inițiat acțiunea, Sporting Pitești nu a avut vreun reprezentant.

„De la decizia CNSL pleacă absolut totul la echipa noastră în acest moment”, spunea astăzi antrenorul Cornel Țălnar. Dacă verdictul ar fi venit și ar fi fost unul favorabil, „stegarii” aveau promisiunea că Gigi Becali va mai vira o tranșă din suma pe care Steaua trebuie să o dea la FC Brașov în urma transferului lui Alexandru Chipciu la Anderlecht. În aceste, condiții, cel mai probabil banii nu vor mai ajunge, iar situația „galben-negrilor” este una grea. Fără resurse pentru a putea aduce jucătorii de care are nevoie, în condițiile în care perioada de transferuri se va închide luni, FC Brașov ar putea continua lupta pentru promovare cu actualul lot. Rămâne de văzut dacă Gigi Becali va accepta să plătească noua tranșă și în aceste condiții.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare