Sport

BRAŞOV. Christoph Daum, la Aula Universităţii!!!

  • cristophdaumselectionernationala5_225986.JPG
  • badeaionutselectionersecund3_225991.JPG
  • cristophdaumbadeaionutbrasov2_225994.JPG
 

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal se află la Aula Universităţii „Transilvania” din Braşov, unde ţine o prelegere cu tema „Cum poate fotbalul să ajute fenomenul social”.

Evenimentul a început mai târziu decât fusese planificat, din cauză că s-a circulat cu dificultate pe DN 1, atât Christoph Daum, cât şi secundul său, Ionuţ Badea, care a profesat şi la FC Braşov, ajungând cu circa 30 de minute întârziere.

În sală sunt prezenţi studenţi, în special de la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, profesori, dar şi oameni de fotbal din Braşov.

Întrebat despre meciul pierdut de „tricolori” cu Polonia, 0-3 pe „National Arena”, în preliminariile Campionatului Mondial de fotbal – Rusia 2018, Ionuţ Badea a relatat: „Polonia are o echipă mai bună decât a noastră. Important era să atingem o formă maximă pentru această partidă, dar, din păcate, nu am reuşit”.

La rându-i, Christoph Daum a afirmat că principala problemă a fotbalului românesc este că nu s-a investit la nivel de copii şi juniori în ultimii 10 ani. El a spus, totodată, că în general este mulţumit de fotbaliştii români, dar a subliniat că trebuie făcută o delimitare între cei ce joacă în ţară şi stranieri. În ceea ce-i priveşte pe „tricolori”, remarcaţii neamţului sunt Răzvan Marin, Romario Benzar şi Nicuşor Stanciu, chiar dacă ultimul nu are evoluţiile aşteptate la Anderlecht Bruxelles: „Sunt jucători de caracter”.

Daum a încheiat prin a menţiona că este nemulţumit şi afectat de rezultatul obţinut de România în faţa Poloniei.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button