Sport

BRAȘOV. Celta Brașov/Colțea 1920, start pozitiv în Liga Elitelor

  • u17.jpeg
  • u16.jpeg
 

În prima partidă jucată în noul sezon al Ligii Elitelor U19, Celta Brașov/Colțea 1920 (foto 1) a remizat, 0-0, pe terenul celor de la LPS Banatul Timișoara.

„Debutul în Liga Elitelor a fost unul bun pentr noi, după un joc remarcabil, în care ecchipa a avut o organizare defensivă foarte bună, cu un portar, Gheorghe, care dă siguranță. Am avut o circulație bună a mingii, dar am suferit la capitolul finalizare. Ne-am creat numeroase ocazii de gol prin Botezatu, Chingaru, Toderiță sau Tăgârță, totul culminând cu ratarea unui penalty în min. 64 de Argăseală. În concluzie, ne-a scăpat victoria printre degete, dar am speranta că putem crea un grup unit, cu o idee clară de joc și cu evoluții în progres”, a spus antrenorul Vasile Solomon.

Și la U17, formația brașoveană (foto 2) a pornit tot cu o remiză și tot pe terenul celor de la LPS Banatul Timișoara, 3-3. Pentru echipa de la poalele Tâmpei au marcat Savu, Sillo și Varga.

„Îmi felicit băieții pentru efortul depus pe o căldură sufocantă. A fost o partidă dificilă, dar am arătat caracter și am evoluat peste așteptări. Suntem la început și lucrăm să formăm o echipă. Vom crește de la joc la joc”, a comentat tehnicianul Dan Bona.

În fine, la U16, Celta Brașov/Colțea 1920 (foto 3) a remizat în deplasare, cu Poli Iași, 0-0.

„A fost o deplasare lungă. Am întâlnit în prima etapă un adversar puternic, o echipă bună din seria noastră. A fost un meci echilibrat, mă bucur că am avut atitudine, determinare, dorință de a juca fotbal. Suntem pe un drum bun și cu siguranță la următorul meci vom arăta mult mai bine”, a afirmat antrenorul Andrei Calinov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare