Sport

BRAȘOV. Cea mai slabă reprezentație a „stegarilor” din acest sezon. Fotbal puțin, rezultat pe măsură

 

FC Brașov a ratat șansa de a urca pe un loc direct promovabil, după ce a reușit doar o remiză, 0-0, în deplasarea de la Ștefănești cu Unirea Tărlungeni.

„Stegarii” trebuie să uite repede acest meci în care au avut cea mai slabă evoluție din acest sezon. Totodată, a fost primul duel în care brașovenii nu au marcat. Pe un teren denivelat al unui stadion unde tribuna a doua este înlocuită de un gard pe care există un banner uriaș pictat cu suporteri, fondul sonor a fost asigurat de fanii „stegari”.

Prima repriză a avut fotbal puțin spre deloc. Deși au avut în față o echipă mai mult decât modestă, ai noștri nu au reușit să își impună jocul. Prima ocazie a venit în minutul 22, când Sburlea a avut o cursă de vreo 40 de metri în care a trecut fără probleme de doi adversari, după care i-a pasat în careu lui Răzdan, însă mijlocașul venit dela Chiajna nu a putut să îl învingă pe Popescu. Gazdele au ripostat prin Alecsandru, al cărui șut din interiorul careului nu i-a pus mari probleme lui Fl. Iacob. Cu două minute înainte de pauză, I. Popa l-a găsit pe Cordoș liber la 7-8 metri, dar fundașul nu a reușit să trimită în plasă. Răzdan putea deschide scorul în minutul 60, dar Popescu a avut o intervenție excelentă și a scos de lângă bară. La poarta cealaltă, Fl. Iacob a scos și el de sub transversală mingea șutată de Tigoianu, probabil singurul jucător interesant de la Ștefănești. În ultimele zece minute, oaspeții au mai irosit două șanse bune de gol. Mai întâi, Răzdan s-a distrat cu doi adversari, a intrat în careu, dar în loc să îi paseze în fața porții goale lui Istrati, a preferat să șuteze, dar a făcut-o modest, iar Popescu nu a avut probleme. În prelungiri, I. Popa l-a găsit pe Istrati în marginea careului mic, dar moldoveanul a șutat în blocajul unui fundaș al gazdelor.

Astfel, după 0-0 la Ștefănești, FC Brașov a acumulat 11 p în clasament și ocupă poziția a patra, la egalitate de puncte cu adversara din etapa următoare, UTA Bătrâna Doamnă. Pe primele două locuri sunt Chindia Târgoviște, 15 p, și Juventus București, 12 p.

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. LIVETEXT. Egal la Ștefănești. „Stegarii” ratează șansa de a urca pe loc promovabil


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare