Sport

BRAŞOV. „Cea mai mare oră de sport”, în Piaţa Sfatului! Galerie foto

  • miscarea face bine 12_189034.JPG
  • miscarea face bine 18_189040.JPG
  • miscarea face bine 02_189025.JPG
  • miscarea face bine 08_189031.JPG
  • miscarea face bine 24_189047.JPG
 

Evenimentul „Cea mai mare oră de sport”, ajuns la a cincia ediţie la nivel naţional şi a doua de la Braşov, a început astăzi dimineaţă, în Piaţa Sfatului, la orele 9.00, şi s-a încheiat seara, la orele 21.00. Pe parcursul celor 12 ore au avut loc zeci de demonstraţii sportive, dar şi un cros simplu şi unul cu obstacole. Cinci zone de sport şi peste 50 de instructori din întreaga ţară au fost la dispoziţia celor dornici de mişcare. Cel mai bine a prins la public zona de fitness, unde programul a fost conceput astfel încât şi începătorii să poată participa. Doritorii au avut acces şi la Boot Camp, Real Ryder (antrenament cu 20 de biciclete staționare), Gravity (antrenamente cu aparate cu scripeți) şi TRX. Comparativ cu ediţia din 2014, anul acesta la eveniment au fost mult mai mulţi participanţi, în jur de 2.000, în total. Fondurile strânse din taxa de participare la cros vor fi folosite pentru procurarea de medicamente necesare copiilor bolnavi de cancer de la Spitalul Fundeni.
„Cea mai mare oră de sport”, organizată sub umbrela campaniei „Mișcarea face bine”, nu a fost un concurs, ci un eveniment de promovare a sportului, care pe 1 august va ajunge pe litoral, la Mamaia.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button