Sport

BRAȘOV. Ce spun cei de la Juventus înaintea meciului cu FC Brașov. Marin Barbu: „Suntem favoriți pe hârtie, dar vom avea un joc dificil”. Partida va fi LIVETEXT pe www.mytex.ro

 

Cel mai așteptat meci ale etapei a doua a returului Ligii 2, Juventus București – FC Brașov, va avea loc mâine dimineață, de la ora 11.00. Disputa nu va fi televizată, dar va fi livetext pe www.mytex.ro.

Față în față vor fi primele două clasate, înaintea confruntări gazdele având un avans de patru puncte în fața „stegarilor”. 

Fostul mare jucător „stegar” Marin Barbu, acum director tehnic la Juventus București, crede că, dacă echipa din Capitală se va impune mâine, în proporție de 75% își va asigura promovarea în primul eșalon. Totodată, „Magiun” a precizat că nu este de acord cu aceste „declarații beligerante” făcute de antrenorii din România înaintea confruntărilor importante, spunând că ar trebui să existe respect, „ca pe vremea comuniștilor”.

„Va fi un meci echilibrat, între două echipe bune ale campionatului, o partidă în care se poate întâmpla orice. Cu toate că pe hârtie avem prima șansă, va fi un joc foarte greu pentru noi. După ce au declarat cei de la Brașov despre noi, s-a născut o rivalitate artificială, prost înțeleasă, între cele două echipe. Eu nu pot să spun nimic rău despre FC Brașov, este echipa la care am jucat mult timp, dar cred că fiecare ar trebui să își vadă de treaba lui. După cum vedeți, sunt declarații ale antrenorilor din Liga 1 și Liga 2 care nu își au rostul, sunt prea multe atacuri. Nu mai există respect în fotbalul românesc, cum se întâmpla pe vremea comuniștilor. Dacă ne amintim cum am pierdut la Brașov, în tur, aveam tot dreptul să facem scandal, dar nu am spus nimic. S-a întâmplat, am mers mai departe. Poate, și noi, și Brașovul am câștigat o dată nemeritat. Nu e nimeni ușă de biserică. Problema fotbalului românesc este că nu ne mai interesează ce facem noi, doar ne uităm la alții, ceea ce nu este bine. Consider că, dacă vom câștiga mâine, în proporție de 75% vom fi promovați, mai ales că numărul echipelor se micșorează. Vâlcea este pe făraș, Ștefăneștiul, la fel. Sper să nu am gura aurită, dar cred că acest campionat se va termina cu 12-13 formații. Chiar dacă nu îmi face plăcere să o spun, nici la Brașov lucrurile nu sunt tocmai roz”, ne-a declarat Marin Barbu, care a precizat că terenul se prezintă în condiții acceptabile: „Nu e «biliard», dar se poate juca fotbal”. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button