Sport

BRAȘOV. Ce se va întâmpla cu Traian Marc?!…

 

Portarul brașovean Traian Marc, fost în decursul carierei atât la FC Brașov, cât și la Corona, și-a reziliat contractul avut cu CFR Cluj, chestiune anunțată de Iuliu Mureșan, președintele grupării din Gruia, după momentul prezentării oficiale a lui Dan Petrescu în funcția de antrenor.

La valoarea și experiența lui, Marc ar avea oferte de a continua în Liga 1, însă nu este exclus ca în această vară el să pună punct carierei competiționale, urmând a se dedica familiei și afacerilor.

Altfel, despre jucătorii care ar putea ajunge la CFR Cluj în următoarea perioadă, Iuliu Mureșan a declarat: „O să mergem să căutăm şi în Africa, şi în ţară, ne vom concentra şi pe copii şi juniori. O să aflaţi pe parcurs ce fotbaliști vor veni. Săpunaru, Lung, Teixeira sunt interesanţi, dar nu ne place să vorbim de jucători înainte să semnăm cu ei”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare