Sport

BRAȘOV. Ce se va întâmpla cu AS „SR”?!…

 

Ca în fiecare vară, în fotbalul brașovean domnește incertitudinea.

AS „SR”, echipa constituită de suporteri – dorindu-se a fi continuatoarea FC Brașov – și preluată prin iarnă de Maurer Imobiliare, a dobândit CIS-ul, a câștigat clar seria de Liga 4 și se pregătește pentru barajul de promovare, dar încă nu știe ce-i rezervă viitorul. Cum religia nu-i permite ca angajații săi să lucreze sâmbetele, Simon Maurer dorește să se retragă din management și să continue ca sponsor. A apărut varianta junelui Victor Angelescu, acționar la Sportul Snagov, care a adus în discuție preluarea locului ilfovenilor în eșalonul secund, însă această intenție nu este pe placul localnicilor, mai ales că respectivul ar veni la braț cu Cătălin Rufă, un personaj controversat în fenomen.

Se intenționează atragerea unor brașoveni serioși și potenți financiar într-un proiect al grupării „galben-negre” descris ca fiind de succes pe termen lung. Astfel, rolul de coagulant trebuie să-l aibă autoritățile locale și județene, pasive până acum în procesul de resuscitare al fotbalului de la poalele Tâmpei. Ideea e mai veche (de vreun deceniu), i-a aparținut lui Nicolae Țucunel, patronul Forex-ului, atunci când s-a pus problema să preia gruparea „stegară”, însă a picat atunci, din cauza orgoliilor unora care au dat în clocot. La momentul actual, partea bună ar fi că posibilii investitori nu ar mai băga banii într-un sac rupt în fund, din prostie și diverse interese meschine, acest AS „SR” Municipal nou constituit având zero la capitolul datorii.

Oricum, așa cum a constatat cu amărăciune și jurnalistul Vali Moraru la Digi Sport, la Sf. Gheorghe toată lumea o susține pe Sepsi, neînțelegând de ce, la câțiva kilometri distanță, la Brașov, fotbalul arată precum o bilă încinsă, aruncată de la unul la altul într-o pierdere de vreme aiuritoare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare