Sport

BRAȘOV. Ce se întâmplă cu CORONA după verdictul ANAD. Când ar putea veni acesta

 

Agenția Națională Anti-Doping (ANAD) continuă să amâne verdictul în cazul terapiei cu laser, procedură interzisă de WADA, folosită de handbalistele de la Corona Brașov.

Au trecut două luni de la declanșarea scandalului, iar ANAD bâjbâie în continuare, nefiind în stare să dea un prim verdict. Din ultimele informații, se pare că acesta ar putea veni în data de 4 februarie.

Până atunci, pe surse, este aproape clar că sancțiuni vor fi. În ceea ce le privește pe jucătoare, acestea ar urma să primească suspendări de 6 luni, pentru că și-au recunoscut faptele, astfel că ar avea din nou drept de joc spre jumătatea anului.

Despre Corona, nu este clar încă ce verdict va fi. Cazul este unul nou, în condițiile în care toate sportivele au fost trimise de club pentru recuperare să folosească această terapie interzisă de WADA.

După verdictul ANAD, sunt două variante pentru clubul de la poalele Tâmpei. Din informațiile noastre, ambele implică o continuare a activității, deci handbalul feminin brașovean nu se va opri după acest scandal.

Conform unor surse, au fost demarate deja discuțiile pentru formarea unei echipe, bazată în special pe jucătoarele tinere crescute la club, care să pornească din sezonul viitor al Diviziei A, al doilea eșalon.

Apoi, după verdictul ANAD, avocații angajați de club vor încerca să salveze locul echipei în Liga Națională, deși șansele de reușită în aceast caz par foarte mici.

În orice condiții însă, handbalul feminin brașovean va continua. Rămâne de văzut dacă acest club este capabil să construiască din nou de la zero, cum a mai făcut-o, o echipă și cât va dura până va reveni din nou în topul handbalului românesc.

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. Sorina Târcă, TRANSFER NEAȘTEPTAT?!…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare