Sport

BRAȘOV. Ce probleme are ex-„stegarul” Nistor Văidean?! Umilințe… / Reacția celui vizat

 

Nistor Văidean, unul dintre foștii apreciați jucători de la FC Brașov, ajuns ulterior și la FC Dinamo, trecând și pe la Victoria și Flacăra Moreni, îl acuză pe Ioan Mărginean, de asemenea un ex-„câine roșu”, președintele grupării Gaz Metan Mediaș, că l-a umilit atunci când a solicitat rezilierea contractului fiului său, Claudiu, în vârstă de doar 16 ani.

„M-a lovit repetat cu pixul în cap. Pe fiul meu l-a scos din hotel și l-a lăsat în drum”, a declarat Nistor Văidean pentru www.fanatik.ro, ex-„stegarul” continuând istorisirea: „Pe copil l-a luat de nas și îi zicea «Bă, tupeistule, cum îmi ceri tu mie rezilierea?!»… Soţia a încercat să-l calmeze, dar s-a luat şi de ea: «Ia uite, te-ai ajuns şi tu să vorbeşti!». Sunt cuvintele lui, cu martori. Noi n-am ripostat, pentru că ştiam că încearcă să ne provoace şi că e dispus să facă orice ca să ne tragă într-o mare mizerie, într-o mare nenorocire. La final ne-a zis: «Hai, bă, evacuaţi, că noi avem de lucru aici!»”.

El a făcut plângere la AFAN pe acest subiect.
 
În replică, Ioan Mărginean a punctat, de asemenea pentru Fanatik: „L-am luat la noi pe Nistor Văidean de pe drumuri, că trăia cu o pensie amărâtă. S-a simţit umilit că l-am angajat fără carnet de antrenor, că i-am dat de lucru şi la nevastă? I-am dat din banii mei 4.800 de lei, i-am plătit chiria, să aibă unde să stea în Mediaş”, susținând și că-l va da în judecată.
 
Atacantul Claudiu Văidean (16 ani) a semnat în vară un contract valabil 3 ani cu Gaz Metan Mediaș şi speră să fie declarat jucător liber de către Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul FRF.
 
Foto: Arhivă

Întregul articol poate fi CITIT AICI: https://www.fanatik.ro/acuzatii-grave-la-adresa-lui-ioan-marginean-presedintele-de-la-gaz-metan-m-a-lovit-repetat-cu-pixul-in-cap-pe-fiul-meu-l-a-scos-din-hotel-si-l-a-lasat-in-drum-19165210


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare