Sport

BRAȘOV. Ce oferte AU RATAT Marius Constantin și „Pele” Buga… DEZVĂLUIRILE lui Dinu Gheorghe

  • buga_6.jpg
 

Marius Constantin (foto 1) și Mugurel „Pele” Buga (foto 2) au fost doi dintre fotbaliștii de bază ai defunctei echipe FC Brașov, falimentată.

Ambii au trecut în cariera lor și pe la Rapid București, unde au avut evoluții extrem de apreciate.

Primul joacă și în prezent, fiind unul dintre stâlpii apărării grupării CS Universitatea Craiova, cel de-al doilea, retras din activitatea competițională, urmând să facă parte din staff-ul „new” FC Brașov – FC BRAȘOV. CE SURPRIZĂ! Președinte va fi… (foto 2) / COMPONENȚA staff-ului tehnic.

Controversatul Dinu Gheorghe, fost președinte și la FC Brașov, și la Rapid, a destăinuit, la ProSport Live, ce propuneri de a se transfera au avut cei doi în decursul carierei, dar…

„Marius Constantin a fost dorit de Dinamo Kiev. Au fost 5 milioane de euro. M-am rugat să-l dea (de George Copos – patronul Rapidului la acea vreme – n.r.), nu avea cum să scoată mai mult pentru un apărător central. El are un psihic fantastic, la fel ca Tamaș, de aia și joacă la vârsta lui. Mi-a închis gura, spunând că i-a promis lui Răzvan Lucescu faptul că nu va pleca nimeni până se încheie competiția (ediția UEFAntastică, în care Rapid și Steaua s-au confruntat în sferturile de finală – n.r.)… Buga a avut o ofertă bună de la Bochum. Au fost 1.300.000 – 1.400.000 de euro, cam așa ceva, după ce a marcat în fiecare meci din Cupa UEFA”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare