Sport

BRAȘOV. CE MUTARE. Ilie Luca, din nou la Corona!?

 

După cum se știe, Corona Brașov va avea începând din acest sezon și o echipă de fotbal seniori. Rămâne de văzut în ce eșalon va evolua noua grupare, însă este puțin probabil ca aceasta să nu fie acceptată de AJF în Liga 4 brașoveană.

Deși momentan, cei de la Corona nu vor să vorbească despre această echipă, se pare că gruparea va avea în staff un nume important din fotbalul brașovean.

Ilie Luca (foto, primul din stânga), cel care se va despărți de AFC Hărman, va ajunge la formația „galben-albastră”.

„Au fost ceva discuții cu cei de la Corona. Aștept să văd ce se va întâmpla. Momentan vreau să termin la Hărman. Nu mă interesează că funcție voi avea, eu vreau să lucrez, să îmi fac treaba. Omul bun la toate, omul rău la toate, nu contează. Nu pot să spun că nu mi-ar plăcea, vom vedea ce se va întâmpla”, ne-a declarat Ilie Luca.

Luca a mai lucrat la Corona Brașov. Din 2012, el a fost organizator de competiţii la gruparea care evolua pe atunci în Liga 2 și care a ajuns și pe prima scenă a fotbalului românesc înainte să fie desființată.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button