Sport

BRAȘOV. CE ACUZE între un fost fotbalist de Liga 1 și doi conducători!!! „Îi mai place și un șpriț fără apă”!!!

 

A fost accidentat grav de Florin Gardoș în 2011 într-un meci pe care Pandurii Tg. Jiu, echipa la care activa, l-a câștigat, în Liga 1, împotriva Stelei (actualul FCSB) cu 2-1, iar acum, la GSP Live fiind invitat, i-a acuzat pe „conducătorii nenorociți” că i-au distrus cariera.

Este vorba de ex-fotbalistul Cosmin Băcilă, născut în Or. Victoria, care a jucat de-a lungul carierei și la defuncta echipă Forex Brașov, în Liga 2.

La GSP Live, Băcilă a declarat: „După accidentare, am dat doar de conducători nenorociţi care mi-au distrus cariera. Pârvulescu (Eugen Pârvulescu – n.r.) este unul dintre ei, iar Daniel Stanciu (ulterior – n.r.) îmi ascundea legitimaţia pe la Tg. Mureş prin birouri ca să nu joc nici măcar pentru echipa a doua. Se tot ruga de mine să reziliez contractul”.

Contactat să explice situația, Eugen Pârvulescu, fost șef la Pandurii Tg. Jiu, actualmente în staff-ul de conducere al Dunării Călărași, a relatat pentru sursa citată: „Băcilă a rămas la club (Pandurii – n.r.). Eu am fost alături de el și de familia lui. Spune că atunci când am fost la spital plângeam fals, că eram cu gândul la Pintilii… Am înțeles că lui Băcilă îi mai place și un șpriț fără apă, dar nu vreau să vorbesc mai multe despre ce informații am din Făgăraș. Nu poate să nege că am stat o săptămână cu el. Mă duceam și-mi cumpăram cămăși din București să stau cu el”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare