Sport

BRAȘOV. Ce A SPUS Răzvan Lucescu despre Daniel Isăilă?!…

  • lucescu_27.jpg
 

La un moment dat – o tempora!, Daniel Isăilă (foto 1) i-a fost secund lui Răzvan Lucescu (foto 2) la FC Brașov. Apoi, pe când o antrena pe Al-Hazem, în Arabia Saudită, „Isă” i-a făcut clipe grele „Juniorului”, care era pe val la Al-Hilal Riyadh…

Acum, Daniel Isăilă se pregătește pentru un nou sezon la Baniyas FC, în Emiratele Arabe Unite, după excelenta clasare pe locul secund în campionat, care i-a adus calificarea directă în grupele Ligii Campionilor Asiei, iar Răzvan Lucescu abia așteaptă revenirea la PAOK Salonic, acolo unde reușise eventul înaintea plecării în Arabia Saudită.

La Telekom Sport, Răzvan Lucescu a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Daniel Isăilă: „Face realmente lucruri extraordinare. El în primul an s-a salvat cu Al-Hazem, în al doilea an, cu el antrenor, se salvau, dar au retrogradat. S-a dus în Emiratele Arabe Unite, acolo unde, cu o echipă mică, s-a calificat în Champions League, fiind foarte aproape de câştigarea campionatului. Întotdeauna, Isăilă a fost un antrenor care poate nu a avut priză la presă, poate nici el nu a ştiut să gestioneze diferit situaţia, dar el peste tot a făcut treabă. El este primul care a avut performanţă la Astra. Sportul sau FC Braşov erau echipe agresive pe vremea lui, la echipa naţională el a pornit construcţia. Eu îl apreciez şi pe el, şi pe Rădoi. Isăilă a pus bazele construcţiei, dar Mirel a gestionat momentele şi situaţiile şi meciurile. Nu este uşor”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare