Sport

BRAȘOV. Ce a putut spune Mitică Dragomir despre Nicolae Pescaru și Gabi Tamaș?!…

  • dragomir_10.jpg

Fost președinte la LPF, dar și la FC Brașov, în perioada ceaușistă, Dumitru Dragomir a rămas ancorat în lumea fotbalului românesc, despre care face în mass-media tot felul de aprecieri. 

Chestionat la ProSport Live despre cum se împacă fotbalul cu alcoolul, cel poreclit „Corleone” a precizat: „Au fost câțiva fotbaliști în această țară care au știut să și bea, să și joace. Cornel Dinu nu bea? Când venea la pregătire era primul, chiar dacă se culca la 6 dimineața și antrenamentul era la 8. Nae Pescaru la fel. Era jucător de echipă națională. Bea de stingea. Venea la antrenament și era primul. Și Dobrin a băut, dar nu țuică, așa cum spun ăștia. Lui îi plăcea berea. Îi plăcea și șprițul. Tamaș e un fenomen. E ca un tanc și mai joacă un an-doi. Nu-l văd la Rapid, pentru că acolo e simbioza între Săpunaru și Grigore. Dar, îl văd la orice echipă, îl văd și la Națională. Sunt jucători pe care nu-i poți lipi la orice echipă. Așa cum a fost Oblemenco, dădea zeci de goluri, dar a jucat puțin la Națională”.

CITEȘTE ȘI: Vine Gabi Tamaș la FC BRAȘOV?!…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare