Sport

BRAȘOV. CAZUL CORONA. De ce a făcut Federația Română de Handbal un pas în spate?

 

Corona Brașov a plătit pentru că a apelat la o terapie cu laser interzisă este drept de WADA, dar care nu oferă nici un stimulent pentru performață. Lucrul este evidențiat și de faptul că un test anti doping nu iese pozitiv în urma folosirii terapiei.

Probabil, în jurul datei de 15 ianuarie vom afla primul verdict al ANAD. Însă, recent FRH a făcut un pas în spate inexplicabil. Federația nu a așteptat un verdict al ANAD-ului și a decis să descalifice echipa Corona Brașov din Liga Națională. În urmă cu câteva zile însă, surprinzător, forul suprem al handbalului românesc a anunțat că până la o decizie definitivă și executorie, meciurile Coronei Brașov sunt doar amânate (detalii aici: CAZUL CORONA BRAȘOV. Un nou anunț al FRH!).

Totodată, handbalistele de la Corona și-au predat locuințele și au plecat din Brașov. Ce se va întâmpla dacă ANAD nu va dicta suspendări pentru club și jucătoare, lucru perfect posibil. Se putea trata oare acest caz altfel de către autoritățile competente sau s-a dorit neapărat o demonstrație de forță într-o situație care nu a implicat dopingul sau folosirea unor substanțe dopante?


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare