Sport

BRAȘOV. Cazul Chipciu a ajuns în sfârșit la final. Probabil, prea tâziu. Mai contează dacă vin banii de la FCSB?

 

S-a încheiat „telenovela” numită cazul Chipciu. Astăzi, Comisia de Recurs a Federației Române de Fotbal a respins apelul celor de la Sporting Pitești, astfel că litigiul s-a încheiat.

În aceste condiții, FC Brașov ar putea primi în scurt timp banii pe care îi mai are de încasat de la FCSB în contul transferului lui Alexandru Chipciu la Anderlecht Bruxelles, Gigi Becali promițând că va plăti când se va da o decizie finală de către FRF.

Din păcate, s-ar putea să fie prea târziu. Chiar dacă jucătorii vor încasa salariile restante, ei s-au îndepărtat de obiectiv, promovarea de pe poziția a doua, în urma ultimelor rezultate, 2-2 la Balotești și 0-4 la Târgoviște. În acest moment, FC Brașov ocupă poziția a patra a clasamentului, cu 52 p, la patru lungimi de echipa de pe locul secund, UTA Bătrâna Doamnă. Distanța s-ar putea micșora dacă „stegarii” se vor impune la Suceava. Meciul are loc la această oră.

Mai mult, pe 3 mai va fi termen la tribunal în cazul falimentului și situația nu este cea mai bună.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button