Sport

BRAȘOV – CAZUL ANIA CAILL. Gata cu România?!…

 

COSR va stabili, în ședința de azi, componența delegației României la Jocurile Olimpice de la Beijing. În ciuda opoziției FRSB – CAZUL ANIA CAILL. FRSB îl parafrazează pe… Einstein și își menține poziția cu fermitate!, sunt ceva șanse – mici totuși – ca schioara alpină Ania Caill, legitimată la Corona Brașov, să fie inclusă, în ceasul al 12-lea, în lotul „tricolor” pentru China.

În urma piedicilor zilnice puse de FRSB, Ioan Valeriu Achiriloaie, antrenorul și managerul Aniei Caill, a declarat pentru Fanatik: „În acest an, ea va mai reprezenta România, însă din sezonul viitor nu știu ce se va întâmpla. Așa nu se mai poate și nu știu ce va face Ania, dar este posibil ca în viitor să nu mai reprezinte țara noastră”.

Ania Caill, care este născută în Franța, a concurat pentru România la două ediții ale Jocurilor Olimpice, Sochi – 2014 și Pyeongchang -2018.

O variantă luată în calcul de Ania Caill ar fi să reprezinte Andorra de la anul – pe modelul harghitencei Edit Miklos, care a decis să opteze pentru Ungaria după Jocurile Olimpice de la Vancouver, din 2010. Dacă s-ar întâmpla asta, va mai fi legitimată la Corona Brașov?!…

CITEȘTE ȘI:  BRAȘOV. Ania Caill ACUZĂ FRSB că a privat-o de prezența la J.O. de la Beijing! „Sunt tristă și dezamăgită de tot sistemul din România” 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare