Sport

BRAȘOV. Câți bani dă CJ pentru sport?!… Care sunt proiectele?!…

 
Procedurile de selecţie a proiectelor sportive au fost finalizate, iar rezultatele au fost publicate pe site-ul Consiliului Judeţean Braşov.
 
Astfel, așa cum a anunțat Adrian Veștea, președintele CJ Brașov, „pregătirea sportivilor braşoveni şi participarea lor la competiţii oficiale, individuale şi pe echipe, sunt finanţate cu suma totală de 494.143,77 lei. Avem 11 proiecte în domeniul ciclismului, handbalului, baschetului sau fotbalului, care primesc în acest an finanţări nerambursabile în cadrul Programului Promovarea Sportului de Performanţă. Astfel am reuşit să alocăm aproape în totalitate cele 500.000 de lei pe care le-am prevăzut în bugetul pe anul 2021”.
 
„Am epuizat şi bugetul de 400.000 de lei pe care l-am destinat finanţărilor nerambursabile în cadrul Programului Sportul pentru Toţi. Pe această componenţă finanţăm în 2021 9 proiecte privind organizarea de competiţii de tenis, handbal, fotbal, rugby sau automobilism, realizate de asociaţii şi cluburi sportive din judeţul Braşov. Acestea vor primi suma totală de 393.617,05 lei. Nu în ultimul rând, în cadrul Programului destinat federaţiilor sportive naţionale, pentru care am stabilit un buget total de 400.000 de lei, finanţăm cu 120.000 de lei un proiect al Federaţiei Române de Schi Biatlon privind organizarea unei competiţii de vară la sărituri cu schiurile”, a mai precizat Veștea. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button