Sport

BRAȘOV. Cât plătești ca să vezi meciurile „lupilor”?! Destui fani se întreabă dacă e… fair / Comparație cu SR și Kids Tâmpa

 

Pe site-ul oficial al secției de hochei a CSM Corona – wolves.ro – a fost postată următoarea știre: 

„În conformitate cu reglementările legale în vigoare, pe teritoriul României, evenimentele sportive se desfășoară fără prezența spectatorilor în incinta arenelor.

Meciurile echipei noastre vor putea fi urmărite online, pe platforma LiveEvent (https://liveevent.org/ ), contra sumei de 15 lei/meci.

Primele meciuri transmise astfel vor fi cele împotriva echipelor CSM Galați care se vor disputa pe 22 și 23 octombrie, începând cu ora 18.30”.

Mulți dintre iubitorii hocheiului de la noi, oarecum iritați, s-au întrebat de ce acest lucru nu poate fi făcut gratis, așa cum mii de fani „stegari” au posibilitatea să urmărească disputele echipei (private!) SR Brașov. Un alt exemplu pozitiv, în acest sens, este dat de cei de la Kids Tâmpa. Trebuie reamintit și că CSM Corona este o grupare susținută preponderent din bani publici, strânși din taxele și impozitele brașovenilor, iar susținătorii sunt nevoiți, astfel, să plătească de două ori pentru a-și vedea favoriții evoluând pe gheață. Și nu e vorba de sumă, care e mică – totuși, ci de principiu!

Ar fi bine ca șefii actuali ai CSM Corona să lămurească, transparent, această situație pentru a nu lăsa loc de interpretări. Știm că au pe umeri presiunea auditului, apăsată, în numele adevărului, de noul primar, dar…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare