Sport

BRAȘOV. Care va fi viitorul Sorinei Tîrcă?!…

 

Sorina Tîrcă activează la Rapid București, liderul Ligii Naționale de handbal feminin cu 27 de puncte acumulate din 10 meciuri disputate (CSM București ocupă locul secund, cu 22 de puncte).

Având șanse însemnate să câștige titlul în România, Sorina Tîrcă vrea să continue la gruparea giuleșteană, pentru a fi prezentă în Liga Campionilor.

Numai că sportiva menționată este împrumutată de la Corona la Rapid, iar în vară ar trebui să revină la echipa brașoveană. Ea va rămâne la formația antrenată de spaniolul Carlos Viver doar în condițiile în care Corona nu va reuși promovarea în primul eșalon, potrivit contractului.

De văzut și cât va oferi Rapid pentru a o achiziționa definitiv pe „tricoloră”, pentru sportivă existând și posibilitatea unui transfer în Ungaria, știindu-se că prietenul său, fotbalistul Gicu Grozav, evoluează la MTK Budapesta.

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare