Sport

BRAȘOV. Care sunt obiectivele noului Centru Național Olimpic de Tineret Brașov?

 

Centrul Național Olimpic de Tineret Brașov și-a început activitatea în orașul de la poalele Tâmpei, obiectivele principale fiind creșterea sportivilor pentru echipele naționale.

După cum am mai anunțat, antrenorul principal este Florin Paraschiv, ajutat de „secundul” Lenuța Teslărașu și de Gabriel Borodi, cel care se va ocupa de pregătirea portarilor. Din colectiv mai fac parte medicul Elena Moldoveanu și kinetoterapeutul Dana Maria Barbu.

Sub denumirea CSU-CNOT Brașov, echipa Centrului Național Olimpic de Tineret va evolua în Divizia A la hanbdal masculin și va avea drept de promovare. Pentru acest sezon competițional, obiectivul formației va fi clasarea pe locurile 3-6. În prima etapă, pe 6 septembrie, CSU-CNOT Brașov se va duela, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, cu HC Sibiu.

„În această primă etapă, accentul se va pune pe adaptarea sportivilor la cerințele handbalului de mare performanță, perfecționarea pregătirii sportive, omogenizarea echipei și formarea relațiilor de joc”, a punctat antrenorul Florin Paraschiv, care a continuat: „În sezonul 2015-2016 este programat Campionatul European de handbal tineret. Calificările pentru această competiție vor avea în perioada 8-10 aprilie 2016. Obiectivul este calificarea echipei naționale de handbal tineret la turneul final. Apoi, țelul principal al urmatorului ciclu olimpic 2016-2020, este calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020 a echipei naționale de seniori a României din care ne dorim să facă parte și 1-2 sportivi proveniți de la acest centru. Pentru ciclul olimpic ce se va finaliza cu J.O. 2024 ne propunem ca un număr semnificativ de jucători a căror pregătire a fost perfecționată la Centrul Național Olimpic de Tineret sa fie componenți ai echipei nationale de seniori care are ca obiectiv participarea la această competiție”.

Lotul de jucători al CSU-CNOT Brașov: Răzvan Apostu, Alexandru Pandelea, Florin Robescu – portari; Petru Stroe, Vasile Daniel Bălan, Cristian Mandici – centri; George Roșca, Adrian Mihăilescu – pivoți; Marius Pop, Ștefan Arnăut, Vlad Păunescu – extreme stânga; Vlad Bondor, Eugen Andrei Ciutacu – interi stânga; Andrei Pliot – inter dreapta; Remus Matei, Alexandru Budui – extreme dreapta.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare