Sport

BRAȘOV. Când se dispută derby-ul FC Brașov – Sepsi Sf. Gheorghe. Meciul nu este televizat

 

Deși mai multe cluburi au cerut ca meciurile din primele două etape ale returului Ligii 2 să nu se mai joace în acest an din cauza terenurilor impracticabile, acest lucru nu a fost aprobat de FRF, iar Departamentul Competiţii a anunțat deja zilele şi orele de disputare ale partidelor din etapa a 20-a.

Runda va începe pe 2 decembrie, la ora 18.00, cu meciul CS Mioveni – Juventus București. Un alt duel tare al etapei, FC Brașov – Sepsi Sf. Gheorghe, va avea loc sâmbătă, 3 decembrie, de la ora 11.00, pe Stadionul „Tineretului”. Ciudat, confruntarea nu va fi televizată, deținătoarele drepturilor alegând alte trei jocuri din această etapă. De la aceeași oră mai sunt programate disputele, Metalul Reşiţa – Olimpia Satu Mare, Dacia Unirea Brăila – Dunărea Călăraşi, Foresta Suceava – Unirea Tărlungeni și Academica Clinceni – Luceafărul Oradea. De la ora 12.00 se va juca CSM Rm. Vâlcea – UTA Bătrâna Doamnă, iar etapa se va încheia duminică, 4 decembrie, cu întâlnirea Chindia Târgovişte – ASU Politehnica Timişoara.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button