Sport

BRAŞOV. Când 4 unguri arbitrează o echipă maghiară, într-o competiţie a Federaţiei Maghiare

 

Că Erste Liga la hochei pe gheaţă este o competiţie jenantă, nu mai este o noutate.

Din păcate, este singura întrecere în care Corona Braşov poate evolua pentru ca fanii braşoveni să aibă parte de acest sport, Liga Naţională fiind practic una în care contează doar 3-4 echipe. Însă este nepermis ca un oraş întreg să fie bătaia de joc a unor unguri trimişi de Federaţia Maghiară să „ucidă” orice idee de sport, de fair-play, de competiţie.

La Patinoarul „Olimpic” se joacă la această oră meciul 2 al seriei Corona – DEAC, din semifinalele Erste Liga. Meciul este condus de patru oameni pentru care integritatea şi respectarea sportului este inexistentă. Centralii Mark Kokai şi Daniel Soos, şi asistenţii Barna Kis-Kiraly şi David Vaczi îşi bat joc de o echipă şi de braşovenii care iubesc sau nu hocheiul. După prima repriză, DEAC conduce cu 2-0, însă nu este vorba despre un meci de hochei, cel puţin pentru cei care cunosc şi urmăresc fenomenul.

Oaspeţii au fost lăsaţi să facă ce vor, fără a fi deranjaţi de oficiali. În condiţiile în care sunt provocaţi constant şi văd că nu se întâmplă nimic, este greu pentru hocheiştii noştri să se poată concentra şi să dea randamentul cu care ne-au obişnuit. Mai mult pe finalul reprizei, „arbitrii” au inventat o dublă superioritate pentru DEAC, eliminându-i pe Fowlie şi Finucci. Normal, în 5 contra 3, oaspeţii au înscris.

Astfek, Corona are de urcat un munte având însă agăţate şi foarte multe greutăţi. Fără a avea voie să ajungă în finală, va fi greu pentru „lupi” să lupte împotriva curentului. Au reuşit contra lui Vasas, dar acum misiunea e mult mai grea. Oricum, ceea ce se întâmpălă este o ruşine girată de Federaţia Maghiară. Din păcate asta se întâmplă când mergi într-o competiţie în care ştii de la început că nu ai nici o şansă să câştigi trofeul şi asta nu pentru că nu ai putea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare