Sport

BRAȘOV. Campionii echitației românești se întrec la Prejmer

 

Campionii echitației românești se întrec, la sfârșitul acestei săptămâni, într-un concurs de sărituri peste obstacole, care va avea loc la baza hipică din comuna Prejmer.

Organizatorii pun la bătaie și premii in valoare de peste 20.000 de lei. Este a patra ediție a Concursului de sărituri peste obstacole „Cupa Prejmer”.

În cadrul acestei competiții vor participa cei mai buni călăreți din România: Luca Ruxandariu, Radu Ilioi, Ionel Bucur, Claudiu Gheorghe, dar și Alexandra Mladin Brădisteanu, dublă campioană națională la tineret și campioană balcanică.

Ionel Bucur are în palmares peste 60 de titluri de campion național la toate ramurile acestui sport, este multiplu campion și vicecampion balcanic. După 40 de ani de echitație, Ionel Bucur se luptă în competiții cu fiul lui, Ionuț Bucur, în vârstă de 25 de ani, însă la categorii diferite. Mezinul familiei a adunat peste 20 de medalii naționale și internaționale în ultimii cinci ani, dar aspiră la titlul de campion mondial.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare