Sport

BRAȘOV. Campanie furibundă împotriva SR-ului?! Ce a spus președintele Dinu Țurcanu…

 

Dinu Țurcanu, noul președinte al celor de la SR Brașov – echipa fanilor „stegari” din Liga 3, a anunțat că a primit o ofertă, însă doar la nivel verbal: „2 locuri din 10 în noul FC Brașov, care se face pe structura Corona Brașov”…

„Practic, se face o combinație dâmbovițeană, Scotch Club preia locul Coronei, se aduce un antrenor priceput în cheltuirea banului public (Ilie Stan cel mai probabil), se asigură un buget mare, 100% din fonduri publice, suporterii sunt pe post de fațadă, iar SR Brasov ar trebui să devină echipa secundă, pe care se face eventual și Academia. Organigrama este încă în aer, nu se știe cine va fi președinte, dar este cert că politicul vrea sa conducă ambele echipe, în buna tradiție a fotbalului românesc din ultimii ani”, a informat Dinu Țurcanu, care s-a arătat dezamăgit (și) de modul de lucru al primarului Allen Coliban pe teme de fotbal.

Printre altele, el a acuzat că, „în ultimele 2 săptămâni, persoane din anturajul noului club îi contactează pe jucătorii noștri, propunându-le să vină la noua echipă pe salarii foarte mari. Practic, există o campanie furibundă care încearcă să ne facă ori să dispărem ori să ne înregimentăm în echipa politică FC Brașov – Steagu Renaste. Apropo, nu ne-a cerut nimeni acordul pentru utilizarea sintagmei Steagul Renaște. SR Brașov înseamnă Steagul Renaște!”.
 
Despre situația financiară de la SR Brașov, Dinu Țurcanu a admis că este una foarte grea: „Am achitat fondul datoriei la ANAF, a rămas doar o amendă de 10.000 de lei care stă între noi și certificatul zero. Oamenii cu care am discutat și ne-au promis ajutorul au dat înapoi, iar noi am dat înainte cât am putut noi”.
 
 
 
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button