Sport

BRAȘOV. Camelia Hotea: „Vrem să debutăm cu o victorie”

 

În prima etapă a Ligii Naționale la handbal feminin, Corona Brașov se va duela sâmbătă, de la ora 17.45, în deplasare, cu HCM Rm. Vâlcea. 

Deși au învins adversara de mâine de două ori în această vară, handbalistele de la Corona sunt pregătite pentru o dispută mult mai dificilă decât cele din perioada de pregătire.

„Ne dorim să debutăm cu o victorie. Sunt convinsă că meciul va fi mult mai dificil, nu se va compara cu cele două dispute amicale din această vară. Vom întâlni o echipă puternică, dar suntem concentrate și nu ne gândim decât la victorie. Am demonstrat în turneul de la București că ne putem «bate» cu echipe de top din Europa, avem încredere în forțele noastre”, a declarat căpitanul Camelia Hotea.

La rândul ei, Georgiana Ciuciulete a comentat: „Sunt emoții, ca la orice debut, dar suntem pregătite pentru acest meci și vrem să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv. Toate echipele s-au întărit în această vară, au fost multe transferuri și cu siguranță va fi un campionat mult mai puternic. Noi vom face tot ce putem să câștigăm fiecare partidă”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button