Sport

BRAȘOV. Calificare fără emoții. Corona – Odense, galerie FOTO. Reacții Zamfir, Mârcă, Burcea

  • DSC_3822_205991.JPG
  • DSC_3483_205969.JPG
  • DSC_3596_205983.JPG
  • DSC_3438_205967.JPG
  • DSC_3754_205993.JPG
  • DSC_3587_205979.JPG
  • DSC_3731_205987.JPG
  • DSC_3828_205996.JPG
  • DSC_3833_205998.JPG
  • DSC_3799_205990.JPG
 

Corona Brașov s-a calificat fără emoții în semifinalele Cupei EHF la handbal feminin, după ce a trecut cu scorul general de 50-42 de gruparea daneză Odense.

Victoria categorică din tur, 29-21, a fost suficientă, calificarea în careul de ași fiind consființită astăzi la Sala Sporturilor „D. P Colibași”. Corona nu a reușit să câștige, scorul final fiind 21-21, însă echipa antrenată de Bogdan Burcea și Dumitru Berbece nu a „tremurat” nici o secundă.

A fost meciul portarilor, Chana Masson din tabăra oaspetelor, respectiv Mârcă, Dedu și Hosu de la Corona având evoluții excelente. Și apărarea „galben-albastrelor” a fost la înălțime. În atac au fost probleme, multe ratări în situații clare, însă rămâne această performanță, calificarea în semifinalele unei cupe europene, pe care Brașovul nu a mai reușit-o de pe vremea Rulmentului.

În prima repriză, Corona a fost mai mereu în față, iar la cabine formația noastră a intrat în avantaj, 9-8. Pe final, danezele au stat mai mult la conducere, dar niciodată nu au avut mai mult de două goluri în plus. Până la urmă s-a încheiat 21-21, iar jucătoarele de la Corona au sărbătorit cu cei 1.500 de oameni care au umplut sala.

Adversara Coronei din semifinale s-a stabilit aseară, când a avut loc returul partidei Leipzig – Metzingen.

„Ne așteptam la un meci greu. Din păcate, s-a ratat destul de mult. Pe final nu am avut emoții și am fost liniștite. Le mulțumim oamenilor care ne-au încurajat, publicul a fost al 8-lea jucător. Sperăm că în meciul cu Odense am ratat pentru tot restul sezonului”, a declarat Cristina Zamfir.

Ana Maria Mârcă a comentat: „Acest egal este ca o victorie pentru noi. Am reușit o mare performanță, am ajuns în semifinalele Cupei EHF, dar nu vrem să ne oprim aici și ne dorim să jucăm finala”.

În fine, antrenorul Bogdan Burcea a opinat: „Mă bucur pentru această calificare. Față de meciul tur, din echipa daneză au lipsit două jucătoare importante și acest aspect a contat mult. Nu am avut evoluția pe care ne-am dorit-o și îmi pare rău că nu am reușit o victorie pentru coeficientul României. Sper să ne fie învățătură de minte acest meci. De acum ne gândim doar la partida cu HCM Baia Mare, după care vom avea trei săptămâni în care sperăm să le recuperăm pe jucătoarele accidentate și să ajungem în vârf de formă pentru finalul sezonului. Sunt multe fete care au evoluat deși au probleme, Mârcă, Chiper, Zamfir. Cartaș a jucat pe semnătură după acea fractură de piramidă nazală. Chiper nu va merge pe 3 martie la reunirea lotului, ea va pleca la București pentru a face recuperare”.

Golurile Coronei au fost marcate de: Zamfir – 6, Cartaș – 5, Hotea – 3, Chiper – 2, Bondar, Marcu, Crețu, Neagu și Berbece – câte 1. 

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. Corona s-a calificat în semifinalele Cupei EHF!!!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button