Sport

BRAȘOV. CALCULE. Cum poate termina Corona pe poziția a patra sezonul regulat al Ligii Mol

 

În acest moment, clasamentul Ligii Mol la hochei pe gheață, în partea lui superioară, este: 1. DVTK Jegesmedvek 86 puncte – 37 meciuri; 2. MAC Budapesta 85 p – 38 m; 3. Ujpest 77 p – 38 m, 4. Corona Brașov 67 p – 39 m, 5. Debrecen 63 p – 37 m, 6. Dunaujvaros 62 p – 37 m. Sigure de calificarea în play-off sunt Ferencvaros (45 p) și Fehervar (42 p), în timp ce Dunărea Galați (37 p), HK Belgrad (33 p) și Sport Club Miercurea Ciuc (30 p) vor părăsi competiția la finalul sezonului regulat.

Pentru a încheia pe poziția a patra și a avea avantajul unui posibil meci decisiv pe gheața proprie în sferturile de finală, Corona Brașov ar trebui să câștige ulitma partidă din sezonul regulat, cea de joi, de la ora 18.30, cu Debrecen. Dacă acest lucru se va întâmpla, „lupii” ar face 70 de puncte și nu ar mai putea fi ajunși de Debrecen. Totodată, ar fi nevoie ca Dunaujvaros să nu câștige 8 puncte din ultimele trei dispute, cu DVTK, HK Belgrad și Fehervar. Și cu o înfrângere joi, Corona ar păstra șanse de a termina pe poziția a patra, dar acestea ar fi infime.

La finalul sezonului regulat, primele trei clasate, DVTK, MAC Budapesta și Ujpest își vor alege adversarele din sferturile de finală, în timp ce formația de pe locul al patrulea se va duela cu echipa care nu va fi printre opțiunile celor trei. 

FOTO: Daniel-Maximilian Milata


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare